Hvordan jobbe med Forever?

HVORFOR JOBBE MED FOREVER:

- Hvis du vil nå et mål med å klare deg godt i livet samt jobbe hjemmefra helt utifra egne premisser og på egne egne måter i et fantastisk team, så er dette jobben for deg. 

- Du kan jobbe med hvem du selv vil
- Du kan nå så langt du vil med innsats og målrettet jobbing
- Du kan hjelpe andre til å nå deres drømmer.
- Og ikke minst - Du kan nå din egen drøm enten det gjelder bedre helse, mere tid, bedre økonomi eller annet. 

- Helt gratis å starte opp - registrering via epost. 
- INGEN månedlige krav til innkjøp etter dette.
- Du kan velge å bare være en fordelskunde-forhandler med rabatt på varene i egen webshop. 

- Som forhandler får man alltid først 5 % på alle varer opptil 4000 kr. Etter dette får du fort 35% rabatt på alle produkter på alle varer i egen butikk for resten av ditt liv. (Du faller ikke ned i prosent igjen).

- Dersom man velger å jobbe aktivt, lage business ut av dette så kan man opparbeide seg 48% rabatt på produktene.
- Man velger selv hvor mye/ofte man vil jobbe og med hvem.

Om du ønsker å jobbe med meg så ta kontakt, så gir jeg deg mer informasjon. JEG HJELPER DEG GJERNE med muligheten til å nå din egen drøm eller mål. HUSK DET ER BARE DEG SELV SOM SETTER DINE GRENSER <3 

HVORDAN JOBBE MED FOREVER? 

Jeg som forhandler styrer arbeidmåten min selv. Jeg har lånekurver, holder demoer og velvære/spakvelder hjemme hos, og holder har business-presentasjoner. Jeg gir andre (hvem som enn vil) helt uforpliktende informasjon om konseptet dersom de ønsker å jobbe med dette på del, eller heltid. 

Man tilpasser arbeidmetode helt valgfritt. Man kan jobbe selvstendig, i team, eller med de man selv liker. Man kan være så lite eller så mye man selv vil. Man kan ta i bruk egne gaver, kreativitet eller kunnskap. 

Man styrer egen arbeidtid, og er sin egen sjef. Alt av informasjon og hjelp kan fåes og du kan nå hvor langt du selv arbeider for og vil. Dette et rett og slett drømmejobben til HVEM SOM HELST :D