HVEM ER JEG?

Hei! og VELKOMMEN til min vakre lille Aloe Vera-butikk :D

Jeg heter Rikke og bor i Kristiansand. Jeg trives både sosialt og med min daglige trening der jeg fokuserer på styrke og cardio. Jeg jobber nå som pedagog i barnehage 100%, men drømmen min er å jobbe hjemmefra med produktene fra Forever på fulltid innen få år =) (Ja, det er faktisk mulig med min egen innsats) 

Jeg syns produktene i Forever er helt fantastiske og anbefaler dem virkelig til alle <3 (menn, kvinner, barn og dyr). Jeg har veldig mange favoritter, og klarer ikke å bare velge et produkt om noen spør! Men fokuset på at ingen produkter er testet på dyr, samt at dem inneholder naturlige gode ingredienser som pleier fra innsiden - gjør at dette kan jeg ikke annet enn å elske! 

Jeg startet som selvstendig forhandler for 7 år siden. Jeg valgte da å starte opp som forhandler på deltid for å få produktene med rabatt til meg selv i egen. butikk. Nå er drivkraften en helt annen. Min største drøm (om jeg kan si det slik) er faktisk å kunne klare å leve av dette, få bedre helse og mye mer fritid til hva jeg har i dag. Vi lever kun en gang  - så jeg skal absolutt sørge for min egen lykke. På den måten har jeg mer fritid til å hjelpe andre også <3 Og det er nettopp det denne businessen bygger på - å hjelpe andre til suksess, samtidig som man selv ser seg selv vokse til de nye høyder man selv vil. 

SÅ DERFOR valgte jeg forever og jeg har så mye på hjertet og si om dette, så om du lurer på noe - send meg gjerne en note! 

Jeg hjelper DEG til å nå dit du selv vil helt på dine egne premisser :D

HVORDAN HANDLER JEG VARER?

Bare velg "Shop" og legg i ønskede produkter du vil prøve i handlekurven. Dersom du handler noe fra butikken min, så husk at det alltid er hele 3 mnd fornøyd kundegaranti på alt du kjøper, med pengene igjen garanti uansett (Noe som heller ikke går utover meg som forhandler).Forever living lover produkter av høyeste og beste kvalitet og ønsker at alle kunder skal være fornøyd.

JEG SENDER VARENE PER POST, ELLER LEVERER TIL DEG etter avtale :D Send meg en melding om du lurer på noe =) 

Følg meg gjerne på instagram: www.instagram.com/beautybyrikke.no, eller facebook beautybyrikke.no

Ha en nydelig dag =) 

Contact me