About

Hei! og VELKOMMEN til min vakre lille Aloe Vera-butikk :D

Jeg heter Rikke, er 36 år og bor i en leilighet i Kristiansand. Jeg stortrives både sosialt og med min daglige trening der jeg fokuserer på styrke og kondis. Jeg jobber også som pedagog i barnehage 100%, men drømmen min er å jobbe hjemmefra med produktene fra Forever på fulltid innen få år =)

Jeg syns produktene i Forever er helt fantastiske og anbefaler dem fra hjertet virkelig til alle <3 (menn, kvinner, barn og dyr). Jeg har veldig mange favoritter, og klarer ikke å bare velge et produkt om noen spør! 

Jeg startet som selvstendig forhandler for 6 år siden, og startet kun som enn hobby da jeg ønsker produkter med rabatt til meg selv. Men nå, etter at jeg innser mer og mer av hvor gode produktene faktisk er så er drivkraften for å kunne leve av dette mye større =) Min største drøm (om jeg kan si det slik) er faktisk å kunne klare meg godt økonomisk, få bedre helse og mye mer fritid til hva jeg selv ønsker å drive med, nettopp ved å kun drive med dette 100%.

HVORDAN HANDLER JEG VARER?

Bare velg "Shop" og legg i ønskede produkter du vil prøve i handlekurven. Dersom du handler noe fra butikken min, så husk at det alltid er hele 3 mnd fornøyd kundegaranti på alt du kjøper, med pengene igjen garanti uansett (Noe som heller ikke går utover meg som forhandler).Forever living lover produkter av høyeste og beste kvalitet og ønsker at alle kunder skal være fornøyd.

JEG SENDER VARENE PER POST, ELLER LEVERER TIL DEG etter avtale :D Send meg en melding om du lurer på noe =) 

Følg meg gjerne på instagram: www.instagram.com/beautybyrikke.no, eller facebook beautybyrikke.no

Ha en nydelig dag =) 

Kontakt mig